Op de tweede verdieping van dit appartementencomplex in Cammingaburen wordt dit appartment per 1 februari 2016 aangeboden. Het betreft een tweekamer appartement met een aantrekkelijke lichtinval door de raampartij op het zuiden. Aan de zonkant is ook het balkon gesitueerd.

Het appartement komt u binnen in de gang. Vanuit de gang heeft u toegang tot de ruime slaapkamer, de badkamer en het separate toilet. Loopt u de gang door dan komt u in de ruimte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op het groen van de wijk. De open keuken is praktisch afgescheiden van de woonkamer door een laag muurtje. Hierdoor heeft u de voordelen van een open keuken en geen dirct zicht op het aanrecht.

Op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen berging voor fietsen o.i.d. Er is een lift aanwezig in het complex. Parkeren met de auto kan op de ruime parkeerplaats voor het complex. Alle voorzienening zoals winkels zijn op korte afstand aanwezig.

Naast de huur betaalt u € 88,- per maand voor onderhoud algmene ruimte in het complex (lift, schoonmaak, verlichting etc)

Heeft u interesse om deze woning te bezichtigen neem dan contact op met;

Remko en Mirjam Voogt
058-8430617 / 06-19977362
bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur