Net appartement te huur in het centrum van Veldhoven
Mooi appartement te huur in het centrum van Veldhoven. In Veldhoven heeft u optimaal woongenot voorzien van vele winkelvoorzieningen, theater, bibliotheek, gemeentehuis en het openbaar vervoer. De uitvalswegen naar Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven zijn snel en makkelijk bereikbaar.
Indeling en omschrijving huur appartement Veldhoven:
Begane grond:
De berging bevindt zich op de begane grond.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping vindt u het portaal en toegang tot de woonkamer. De L-vormige living is voorzien van een ruim terras aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met tegelvloer en voorzien van een complete keukeninrichting alsmede veel bergruimte. Via het portaal bereikt u de badkamer, het toilet en de 2 slaapkamers. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en een separate douche badmeubel. Tevens vindt u hier de aansluiting voor het de wasmachine en droger. Één van de slaapkamers is voorzien van een verhoogd gedeelte voor extra hobbyruimte. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de keuken en badkamer. Voorzien van een inpandige bergruimte met CV ketel.

Dit appartement beschikt over een ruim dakterras.

Voor een meerprijs van €150,00 kan dit appartement volledig gemeubileerd opgeleverd worden.

De huurprijs van dit huur appartement in Veldhoven bedraagt €950,00 inclusief de VVE bijdrage en exclusief de kosten voor het gebruik van gas,water en licht. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een maand huur.

Voor meer informatie over het van huren van dit mooie appartement in Veldhoven via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl