Welkom bij Domica Almere

Bent u op zoek naar een passende huurwoning in Almere voor uzelf of voor uw medewerkers? Of beschikt u over woonruimte die u graag wilt verhuren? In beide gevallen staan de verhuurmakelaars van Domica Almere klaar om u te helpen. Domica Almere is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de bemiddeling bij de huur en verhuur van vastgoed. U kunt bij ons terecht voor woonruimte, met een tijdelijk of vast huurcontract in een van de populaire wijken van Almere.

Als actieve, persoonlijke en succesvolle verhuurmakelaar zijn is het team van Domica Almere continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons woningaanbod. Heeft u een woning in Almere te huur, bijvoorbeeld omdat verkoop lastig verloopt. Wilt u verhuren onder de Leegstandswet? of bent u (institutioneel) belegger, en op zoek naar een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille? Dan staat Domica Almere graag voor u klaar!

Meer weten? Een afspraak maken? Direct inschrijven als woningzoekende? Bel of mail direct naar 036-8441300 -almere@domica.nl. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Wij zijn geopend van maandag-vrijdag: 8.30-17.30 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Neem contact op met de makelaar

Openingstijden

Maandag
onbekend
Dinsdag
onbekend
Woensdag
onbekend
Donderdag
onbekend
Vrijdag
onbekend
Zaterdag
onbekend
Zondag
onbekend