Bent u op zoek naar een?
Appartement/studio
studentenkamer
vrijstaande villa
gezinswoning
Heeft u een woning te huur in Tilburg? Zou u uw huis in Tilburg willen verhuren onder “de leegstandswet” omdat de verkoop van uw huis stagneert?

Of bent u een (institutioneel) belegger en op zoek naar een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille?

Als dé regionale specialist in het (ver)huren van particuliere huurwoningen beschikken wij over de vereiste kennis met de juiste professionaliteit en zijn wij bovendien continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons woningaanbod in de regio Tilburg.

Wilt u centraal wonen in de levendige en karakteristieke binnenstad van Tilburg? Bent u op zoek naar  rust en ruimte in onze populaire woonwijken of net daarbuiten  zoals: Goirle, Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Dongen, Gilze Rijen, wij hebben een breed aanbod aan woningen in verschillende prijsklasse.

Tilburg
De gemeente Tilburg telt meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. Het is een kleurrijke stad: er zijn in de afgelopen decennia mensen uit verschillende landen in Europa en daarbuiten in Tilburg komen wonen. Zij brengen allemaal hun eigen cultuur en gewoontes mee en de gemeente vindt het belangrijk dat iedereen zich in gelijke mate welkom voelt in Tilburg. Het is prettig wonen en leven in Tilburg. Alle voorzieningen die een grote stad zou moeten hebben heeft Tilburg: onderwijsinstellingen op alle niveaus, gezondheidszorg van hoge kwaliteit, culturele instellingen met voor elk wat wils en ruimte om te spelen, te recreëren, te wandelen én te wonen.

Neem contact op met de makelaar

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten