GROTENHUIS MAKELAARIJ GARANDEERT INZET, KWALITEIT, INTEGRITEIT EN PROFESSIONALITEIT

Op 3 januari 2005 zijn wij, Fabian en Mira Grotenhuis, in Dieren met veel enthousiasme met onze makelaardij begonnen. Met ons ondernemingsplan zijn wij destijds door de ING-bank uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende starters van Nederland. Met gepaste trots mogen wij u melden dat Grotenhuis Makelaardij zich na de start in korte tijd heeft ontwikkeld tot de onbetwiste marktleider van de regio Dieren. Het kantoor is gevestigd op een centrale en goed bereikbare locatie nabij het winkelcentrum van Dieren met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Fabian is als geboren en getogen Dierenaar zeer goed bekend met ons werkgebied, het gebied tussen Dieren, Doesburg, Rheden, Brummen en Eerbeek. Verder is hij gecertificeerd WOZ-taxateur en als Register Makelaar-Taxateur ingeschreven in het SCVM register. Voor opname in dit register komen uitsluitend makelaars / taxateurs in aanmerking die zijn gecertificeerd op basis van het DNV-schema (Det Norske Veritas) volgens de ISO 17024 norm. Door de verplichte deelname aan permanente educatie blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Sinds januari 2010 zijn wij, dankzij onze collega Sander Spohr, het enige Dierense makelaarskantoor met een fulltime bezetting van 2 gecertificeerde en ervaren makelaars. Sander heeft 15 jaar ervaring in de makelaardij en is voordat hij bij Grotenhuis Makelaardij is gekomen vooral actief geweest in het werkgebied rondom Arnhem. Hij is als beëdigd makelaar-taxateur ingeschreven in het register VastgoedCert. Ook bij VastgoedCert blijft de kwaliteit gewaarborgd door het traject van verplichte permanente educatie.

Ons motto luidt ACTIE = SUCCES. De kern van het succes van Grotenhuis Makelaardij zit vooral in het feit dat wij met het hele team passie voor het vak hebben waardoor we iedere dag met veel plezier naar ons werk gaan. Onze persoonlijke en professionele aanpak, gecombineerd met de kwaliteit van onze dienstverlening en het oprechte enthousiasme leiden ertoe dat wij een bijzonder groot aantal tevreden klanten mogen en hebben mogen helpen met de aan- en/of verkoop van hun woning. Dat onze weldoordachte innoverende en actieve strategie werkt blijkt mede uit de snelheid waarmee wij u helpen om uw woning te verkopen.

Kortom: wanneer het gaat om de koop of verkoop van uw woning, het laten verrichten van een taxatie of een deskundig advies inzake hypotheken en verzekeringen, bij ons bent aan het juiste adres.

Op deze website vindt u veel informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening. Omdat er natuurlijk niets gaat boven een persoonlijke kennismaking nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

Met vriendelijke groet,

Fabian en Mira Grotenhuis

 

Neem contact op met de makelaar

Openingstijden

Maandag
onbekend
Dinsdag
onbekend
Woensdag
onbekend
Donderdag
onbekend
Vrijdag
onbekend
Zaterdag
onbekend
Zondag
onbekend

Te huur op mijnhuren.nl

Op dit moment geen huuraanbod

Te koop op koopwoning.com

Op dit moment geen koopaanbod