Hommes Homes Makelaardij en Taxaties is werkzaam in het noorden van Nederland. Wij begeleiden bij aan- en verkoop van woningen. Als VBO makelaar staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt uiteraard ook voor onze taxatierapporten.

Gecertificeerd taxateur
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand een woning- of bedrijfsobject wil laten taxeren. U wilt bijvoorbeeld een hypotheek op uw woning of een tweede hypotheek voor een verbouwing. Ook in het geval van een boedelscheiding heeft u een taxateur nodig. Hommes Homes kan u hierbij helpen. Omdat wij gecertificeerd taxateur zijn voldoen onze taxaties altijd aan alle eisen die finananciële instellingen stellen aan het taxatierapport. Wij taxeren o.a. in Friesland voor alle banken en financiële instellingen.


Aan- en verkoopbegeleiding

Als u uw woning wilt verkopen kunnen we u helpen in het verkoopproces. We zullen zo goed mogelijk uw belangen behartigen en er voor zorgen dat u een reeële prijs voor de woning ontvangt.
Heeft u een woning op het oog en wilt u graag een deskundig advies, neem dan gerust contact op. Bij de aankoop van een woning doet u er goed aan een aankoopmakelaar in te schakelen. U komt beslagen ten ijs en onze ervaring voorkomt dat u later spijt krijgt van de aankoop. 

Neem contact op met de makelaar

Openingstijden

Maandag
onbekend
Dinsdag
onbekend
Woensdag
onbekend
Donderdag
onbekend
Vrijdag
onbekend
Zaterdag
onbekend
Zondag
onbekend