Missie en strategie
De missie van Domijn komt voort uit het idee dat mensen zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving. Maar ook dat mensen voor zichzelf kunnen zorgen, zelfstandig keuzes maken en voor hun eigen rechten opkomen. Onze strategie is er vooral op gericht zo effectief mogelijk invulling te geven aan onze missie. De komende jaren gaan we ons meer dan ooit inzetten om rendement uit ons vastgoed te halen en zo meer middelen te genereren voor onze maatschappelijke taken. 

Integrale benadering
Om vastgoed te laten renderen moeten we natuurlijk kwaliteit leveren. Kwaliteit in woningen, buurten, wijken en dorpen. Daarom vinden we dat we naar onze gebieden moeten kijken met een integrale blik, met aandacht voor fysieke, sociale én economische aspecten. Vanuit deze visie hebben we onze organisatie op onderdelen anders ingericht. Zo is gebiedsontwikkeling een werkveld waarin we voortaan werken met teams van experts in verschillende disciplines. Samen kunnen zij de gewenste integrale benadering realiseren.

Meer oog voor het individu
Een ander terrein waarop we werk kunnen maken van onze maatschappelijke rol, is de klantgerichtheid van onze organisatie. We willen ons minder richten op het collectief en meer op het individu; meer op zoek gaan naar de wensen van onze klanten en vervolgens producten en diensten ontwikkelen die daarbij aansluiten. Domijn houdt rekening met de wensen van de klant, stigmatiseert niet en biedt daarom kwaliteit aan iedereen. Ook op dit punt hebben we onze organisatie heringericht. Onze mensen krijgen de komende jaren alle ruimte om onze klanten de aandacht te geven die zij verdienen.

Neem contact op met de makelaar

Openingstijden

Maandag
onbekend
Dinsdag
onbekend
Woensdag
onbekend
Donderdag
onbekend
Vrijdag
onbekend
Zaterdag
onbekend
Zondag
onbekend

Te huur op mijnhuren.nl

Bekijk ons volledige huuraanbod

Huurwoningen »

Te koop op koopwoning.com

Op dit moment geen koopaanbod