De Hortus (Latijns voor tuin) is ontworpen met een knipoog naar de nabije ecozone. Door het gebruik van lichtgekleurde materialen i n combinatie met een natuurlijk goen gaan bebouwing en landschap in elkaar over. Project De Hortus heeft 36 eengezinswoningen die samen een eigen woonbuurt vormen. Dit gevoel wordt extra versterkt door de "binnenhof" aan de tuinzijde van de woningen.
 
U heeft de keuze uit zes types vijfkamerwonignen met een woonoppervlak variërend tussen ca. 113 en ca. 127 m2. Ze onderscheiden zich van elkaar door de grootte van de woonkamers, tuine en terrassen. Alle woningen hebben een fraaie tuin die vanuit de woonkamer aan de achterzijde bereikbaar is. Ter hoogte van de luxe keuken aan de voorzijde van de woning heeft u nog een extra terras.
 
De drie slaapkamers, waarvan één met Frans balkon, liggen verdeeld over de eerste verdieping nabij de riante badkamer. De open trap geeft toegang tot de ruime zonder die zeer geschikt is als slaapkamer, studeer-, speel- of werkruimte. Er is een aparte berging gecreëerd voor seizoensspullen.
 
De grote, hoge raampartijen en openslaande deuren op de begane grond en de twee verdiepingen zijn markant voor de uitstraling vsn de woning. Ze maken van elke wonign een zonnig verblijf. De Hortus geeft u het gevoel van vakantie, 365 dagen lang!